Menu

-

Livingates

Onder de merknaam Livingates biedt Carpentier volledig afgewerkte houten poorten aan professionals. Deze zeer kwalitatieve poorten zijn uitgevoerd in HOTwood essen en verkrijgbaar met diverse trendy profielen.

Smartwood for nice places

Carpentier is houtexpert in hart en nieren. We houden het volledige productieproces, van bosontginning tot afwerking, in eigen handen. Dit gecombineerd met topkwaliteit en prachtige realisaties draagt bij tot onze slogan ‘Smart wood for nice places’.

Simply Peel and Place

NEST-planken staan voor een originele, hoogwaardige en eco-vriendelijke wandafwerking. Elke plank heeft zijn eigen karakteristieken en is voorzien van speciaal ontwikkelde tape voor eenvoudige montage. Bovendien passen ze bij elk interieur: van klassiek en rustiek tot modern en hedendaags.

Smart wood for nice places

Carpentier importeert en verwerkt duurzaam en stabiel hout voor binnen en buiten. Van basisproducten over intelligente toepassingen tot afgewerkte producten en maatwerk. Onze focus op de nieuwste trends biedt de klant hoogwaardig design met extra gebruiksgemak en levert de vakman een flinke tijdwinst op dankzij onze ‘slimme’ systemen.

Ontdek ons verhaal