Menu

-

Carpentier wenst u een inspirerend en creatief 2017!

19.1.2017

Het ganse Carpentier-team wenst u een fantastisch nieuw jaar vol mooie en duurzame houtprojecten. Ook wij zitten vol goede voornemens om nieuwe producten te realiseren. Deze stellen we graag aan u voor tijdens onze opendeurdagen op 8, 9 en 10 maart 2017. In onze showroom zal u er naast ons assortiment van gevelbekleding ook ons nieuwe carportmodel en onze prachtige poorten onder het merk Livingates kunnen bewonderen. Noteer deze data alvast in uw agenda!

Nieuwe producten

CP1 & Pianoprofiel met QuickClip®

Voortaan leveren we het CP1 en Pianoprofiel ook met het handige QuickClip®-systeem. Dankzij dit unieke bevestigingssysteem kan de plaatsing van thermohouten gevelbekleding in naaldhout nog sneller en efficiënter gebeuren.

singles hotwood essen perspective

Shingles

Nieuw in ons gamma van kwaliteitsvolle houten gevelbekleding zijn de shingles. Deze shingles in HOTwood essen zijn het beste alternatief voor Cedar shingles. Ze zijn zeer kwalitatief en er treedt geen vlekvorming op, wat bij cederhout wel het geval kan zijn.

 

Outdoor brochure

carpentier-outdoor-brochure-mockup

De Carpentier Outdoor brochure voor professionals zit in een nieuw jasje. U vindt er een volledig overzicht van onze kwaliteitsvolle producten onder de noemers Wood Products, Smart Solutions en Livin Concepts. Bekijk ze alvast online!

Download outdoor brochure

archief